Vízszerelő jött, de az étteremből pont nem késtünk el

Van egy pici étterem a fővárosban, ami nem luxus, vagy nem árul különösebben degusztációs jelleggel ételeket, de annyira pici, hogy mégis exklúzívnak számít. Több hónappal előre kell asztalt foglalni, tehát érthető, hogyha egyszer sikerül az embernek, akkor aztán nem szívesen mondja le azt az időpontot. Én legalábbis nem szívesen mondtam volna le, de majdnem oda futottunk, hogy le kellett mondani. Aztán végül mégis mázlim lett és mehettünk, de nem sokon múlt, és nem mi voltunk, akik miatt mégis összejött volna. A vízszerelő gyors és hatékony probléma megoldása volt az, ami valójában megmentett minket a lemondástól.

Az történt ugyanis, hogy állt a víz a lakásban, mire hazaértünk a bevásárlásról és hát mint nem túl hozzáértő személyzet, nem igazán értettük, hogy mi történik, mi a helyzet. Éppen ezért kiválasztottuk azt a megoldást, ami a netes leírások alapján a leggyorsabbnak ígérkezett. A vizgazfutesszerelo24.hu volt az az oldal, amelyik a legszimpatikusabb volt, mind a netes leírások alapján, aztán a telefon után meg főleg.

Felhívtuk őket, hogy vízszerelő kéne a házhoz és igazából rögtön jött is a segítség. Felvettek minden adatot, hogy milyen ingatlanról van szó, hanyadikon vagyunk, mi történt pontosan, mi az, amilyen információkkal mi rendelkezünk a problémával kapcsolatban, csak hogy minden szükséges eszközt, alkatrész és szerszámot magával tudjon hozni már akkor, amikor először megérkezik. Nagyon sok hasznos idő elmehet a szerelésből ugyanis azzal, hogyha nem hozza elsőre a szükséges felszerelést és utána kell még ide-oda mászkálni – ezt tapasztalatból tudom, hogy rettenetesen megakasztja a munkát.

Szóval a vízszerelő rögtön jött minden eszközzel, amire aztán szüksége is volt. Én nagyon hálás voltam neki, mert hát nem fért bele a napba az, hogy ezt húzzuk-halasszuk. A foglalást nagyon nem akartam lemondani, de azt még inkább nem akartam, hogy vízben álljon a lakás órákon át, és esetleg még az alattunk lakó is elázzon.

A vizgazfutesszerelo24.hu oldalon azt még nem is vettem észre, mert nem ezen volt a fókusz, de a szakember tájékoztatott róla, hogy akkor is kijönnek, hogyha mondjuk előre egyeztetünk egy vizesblokk felújítást. Na már most nálunk ez egyébként is porondon volt, úgyhogy kaptam az alkalmon, és meg is beszéltem vele a dátumot, hogy mikor jön majd a teljes fürdőt felújítani. Ezzel persze nem lesz talán annyi stressz, mint az sos vízszereléssel volt, de legalább biztosan jó kezekben van az ügy és szakszerűen lesznek elkészítve a dolgok, nem csak úgy összetákolva, éppenhogy.

A vízszerelő egyébként mindent elmondott, hogy mi miért történhetett a csőtörésünkkel kapcsolatban, meg ellátott mindenféle hasznos információval azzal kapcsolatban, hogy a jövőben mire figyeljünk oda azért, hogy ez ne forduljon elő újra.

A munkájukban egyébként minden téren teljesen tiszták és megbízhatók: olyan számlát tudnak kiállítani, amit a biztosító is elfogad – ezt tanúsíthatom. Nem kellett azon boxolni, hogy vizessék már ki. Aztán garanciát is vállalnak a munkájukra, ami években mérhető. Attól függ, hogy pontosan mennyi, hogy igazándiból mit csináltak, mi volt az a munka, amiért garanciát kell vállalni. Nyilván minél inkább csak tőlük függ a tartósság, annál jelentősebb, hosszabb lesz a garancia, és minél inkább más tényező is nagy szerepet játszik, annál inkább más lesz a helyzet.

A vízszerelő munkálatokon túl pedig a fűtés és a gáz is a szakterületük, mindenre megvannak a megfelelő kollégák a cégnél, tehát bármilyen üggyel meg lehet őket keresni, fognak tudni segíteni. Ezen az elven egyébként én biztos, hogy őket választanám a többi munka esetében is, hiszen amelyik vállalkozás az egyik területen megbízható, az a többi területen miért ne lenne az. Az pedig, hogy ez mennyibe fog kerülni: senkinek ne fájjon a feje miatta, nem minden szakember dolgozik méregdrágán. Mi minden esetre nagyon hálásak vagyunk, hogy végül nem kellett lemondani az asztalfoglalásunkat az étterembe.

vízszerelő