A megfelelő ajándék éttermi dolgozók számára

Az éttermem szerencsére igen jól működik, nem kell szűkölködnöm. A dolgozóim elégedettek a fizetéssel, és a vendégek is az árakkal. Gyönyörű helyen vagyunk, és az ide járók mind hálásak azért, hogy vacsora közben ilyen pazar kilátásuk van. Nyáron, és amikor jó idő van, azért jobban pörög az üzlet, ezért ezekben az időszakokban fel szoktam venni kisegítőket, akiket jó előre betanítok, hogy hatékony lehessen a munkamegosztás, de pörögjön is az étterem, és mindenkit ki tudjunk szolgálni. A rohanás, és a kapkodás senkinek sem tesz túl jót, nem győzöm hangsúlyozni, hogy pihenjen mindenki eleget, és senki ne hajtsa túl magát.

Annak érdekében, hogy az étterem jól működjön, rendszeresen szoktam tartani csapatépítőket is. Ha a dolgozók jól kijönnek egymással, sokkal több kedvük lesz bejönni, és nyugodtabban, precízebben fogják tudni végezni a munkájukat. Ezek általában igen jól sikerülnek. A nyári időszakban ez különösen fontos, amikor olyan sokan vannak a konyhán.

A szezon végeztével mindenkinek meg szoktam köszönni a kitartó munkáját, aminek jelképéül egy kis apróságot is át szoktam nyújtani egy szezonzáró buli keretében.

Az ajándékozás kultúrája évezredekre visszamenő gyökerekkel rendelkezik. Az emberek szeretik sokszínűen kifejezni szeretetüket, és képesek igen kreatív módon kiengesztelni egymást, vagy kimutatni hálájukat, ösztönözni egymást, akár materiális dolgokkal. Erre tökéletes mód az ajándékozás, mely az egészen apró dolgoktól a nagyszabású, vagy élményalapú ajándékokig is elterjedhet.

Nem kellett túl sokat gondolkoznom, hogy mivel kapcsolatos dolgot adjak a szorgos beosztottjaimnak; megviccelve őket, mindenkinek valami kávéval kapcsolatos dolgot ajándékoztam, utalva arra, hogy szegények fáradhatatlanul dolgoztak nálam, hogy másokat kiszolgáljanak. A kávé mindenki számára tökéletes választásnak bizonyult, de azért a biztonság kedvéért – mint jó főnök, aki ismeri a beosztottjait – körbekérdeztem mindenkit, hogy egyáltalán szeretik-e. Szerencsére mindegyikük válasza igen volt.

Mivel tudtam, hogy mivel kapcsolatos dolgot keresek, már könnyebb dolgom volt, de az ajándékvarázsló ajándék keresője igen sokat segített. Használatával könnyedén, és gyorsan megtaláltam a megfelelő ajándékot a dolgozóim számára. A kávéimádók nem is vágyhattak volna ennél hasznosabb apróságokra! Ha kíváncsi vagy a választékra, kattints a linkre: https://ajandek.varazslo.hu/blog/item/ajandek-kaveimadoknak

A Nuvu Kft. tulajdonosi és vezetői köre több évtizedes vállalkozói háttérrel úgy döntött 2016-ban, hogy megpróbálkozik egy Start Up kifejlesztésével, aminek az eredménye a Varázsló Világ lett. Célja azon emberek segítése, akik tanácstalanok az ajándék vásárlást illetően.

A Varázsló legfontosabb szolgáltatása az az innovációs technológia, amely lehetővé teszi tematikus keresést: beállítható érdeklődési kör, alkalom, de még milyen kapcsolati státusz is, amiben a kereső és az ajándékozni kívánt személy áll egymással, de kereshetünk konkrét márkákra, vagy tárgyra is, ha szeretnénk. Ezen kívül az oldal jobbnál jobb ötleteket is kínál: az ajánlott termékek között mindig találhatunk olyasmit, amire nem gondoltunk volna, de jól jöhet, akár saját magunk számára.

Mivel a Varázsló szeretne minél jobb lenni, amellett, hogy azonnali, gyors vásárlási lehetőséget biztosít, folyamatosan frissíti is adatait, amivel eléri, hogy a webshopok valós kínálata legyen elérhető. Ha megtaláltuk a megfelelő terméket, már egy kattintásba kerül, és már a kosárba is tehetjük a kívánt árucikket.

A Varázsló még azokra is gondol, akik nem kedvelik az online vásárlást! Ha elmennél személyesen, és inkább megnéznéd, és kézbe vennéd a termékeket, van egy jó hírük a számodra; sok webáruháznak van valódi boltja is. A varázsló honlapján ezeket a boltokat is megtalálod!