A legjobb házassági évforduló!

Három hete volt a házassági évfordulónk a feleségemmel, ez volt már az ötödik, éppen ezért úgy gondoltam, elviszem őt a kedvenc éttermébe amit ezidáig, sajnos nem tudtunk megengedni magunknak. Nem szóltam neki, hogy hova is megyünk, csak mondtam, hogy üljön be a kocsiba és hagyja, hogy meglepjem. Nem nagyon ellenkezett, hiszen tudta, hogy úgyis olyat találok ki, ami az ő kedvére való lesz. Este 6-ra foglaltam asztalt viszont mi már negyed 6-kor odaértünk. Mivel ez a hely Budapest vonzáskörzetében van, utaznunk kellett, de nem baj, mert az idő alatt kicsit körbejártuk a környéket. Nem messze az étteremtől, láttunk egy motorosboltot. Évek óta mondom már a feleségemnek, hogy szeretnék elkezdeni motorozni, viszont jogosítványom sajnos még nincs rá. Megnéztük a kirakatot, nekem szinte csorgott a nyálam és ábrándoztam csak. Majd visszamentünk az étteremhez, nagyon kellemes estét töltöttünk együtt, az ételek finomak voltak, és teljes elégedettséggel távoztunk onnan. Amikor hazaértünk, mondta, hogy neki is van egy meglepetése, de tudta, hogy a mai estét én már elterveztem, ezért holnapra hagyta ezt a meglepetést. Másnap szombat volt, egész nap ráértünk, és nem árulta el, hova fogunk menni, ugyanazt kérte, hogy üljek be az autóba, és hagyjam magam meglepni. A Shox motorosbolt előtt álltunk meg, majd bementünk. Tudta jól, hogy az apámnak van egy nagy motorja, amit ő már nem használ, és mindig ajánlgatta, hogy nekem adja. Viszont motoros felszerelésem nem volt hozzá, ezért az volt az ajándékom, hogy a feleségemtől kaptam motoros csizmát, motoros dzsekit, nadrágot és bukósisakot. Azt mondta, hogy a jogosítványra majd együtt összespóroljuk a pénzt, arra már sajnos nem futotta neki, de ez persze teljesen érthető. Ennek ellenére, otthagytunk majdnem 200 000 Ft-ot a kezdő felszerelésemre. El sem tudom képzelni, hogyan tudta ezt mind összespórolni, de nagyon-nagyon örültem neki.

Én már régről ismertem a Shox motorosboltot, de bemenni még nem mentem be, mert úgy voltam vele, hogy majd akkor, ha lesz miért. Igazából a honlapjukon is tudok nézelődni. Nagyon jó érzés volt végre bemenni az üzletbe úgy, hogy tudom én is Shox vásárló leszek, és prémium minőségű motoros felszerelésem lesz, nekik köszönhetően. Természetesen alaposan körbe néztem a budapesti motorosboltjukban és olyan volt, mint hogyha a mennyországban lennék. Kicsit úgy éreztem, hogy a párom sokkal többet gondolkozott, kreatívabb volt meglepetéssel kapcsolatban, de aztán rájöttem valamire. Eszternek igazából mindene megvan, mindig próbálok a sorok között olvasni, bármit mond, azt azért megszoktam jegyezni, és úgy gondolom, hogy jelenleg mindene megvan, nem vágyik semmi olyasmire, mint például én a motorozásra. Ennek ellenére szerintem volt akkora boldogság, amikor elvittem ebbe az étterembe, mint nekem, amikor beléptünk a motorosboltba. Pontosan úgy történt minden, ahogy én azt előtte gondoltam. Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, rengeteg termékünk volt kint. Végig kaptunk segítséget, jobban mondva én, mivel én egyelőre laikus vagyok motoros témában, de látták rajtam a lelkesedést, az elszántságot, és szívesen segítettek, foglalkoztak velem. Az ott dolgozók is motoroznak, teljesen képben vannak mindennel, és tényleg azt éreztem, hogy hasznos és szakmai segítséget kaptam tőlük. Úgy gondolom, hogy nehezen találtunk volna jobb motoros boltot, hiszen akkora palettájuk van, hogy az embernek tényleg az a legnagyobb gondja, hogy mit válasszon. Bár én ezzel úgy vagyok, hogy inkább legyen sok termék az üzletben, és az legyen a gondom, hogy melyiket is válasszam, mintsem hogy legyen három termék, ami közül muszájból választok egyet. Ez a motorosbolt minden szempontból a legjobb választásnak bizonyult a számomra.

A következő lépés pedig az lesz, hogy elkezdek spórolni motoros jogosítványra. Amint lehetőségem lesz rá és pénzem is persze, be fogok iratkozni a képzésre. Már most nagyon izgatott vagyok, hiszen egy régi nagy álmom fog valóra válni. A párom, Eszter mondta, hogy ő is nagyon várja, hogy majd tavasszal elkezdődjön a motoros szezon. és együtt kiránduljunk majd a motoron. Alapvetően is rengeteget szoktunk kirándulni, amikor jó idő van, sose vagyunk otthon. Mindketten nagyon természetbarátok vagyunk, szívesen utazunk el akár vidékre is, csak azért, hogy kiszakadjunk kicsit a betondzsungelből, és ki tudjunk kapcsolódni. Illetve azért is jó, hogy most indul ez a motoros dolog a részemről, mert még pár év lesz a gyerekvállalásig. Valószínűleg az anyagilag egy kicsit megterhelő lesz, és nem biztos, hogy meg fog maradni a motor, viszont amíg csak ketten vagyunk, szeretnénk kihasználni az időt, és megvalósítani a közös álmainkat. Természetesen, hogyha olyan anyagi helyzetben leszünk, akkor a gyerek mellett is fent fogjuk tudni tartani a motort, fogunk járni kirándulni, de ez még még a jövő zenéje.