Évfordulós vacsorára új táskával érkeztem

5 éve ezen a napon mentem feleségül a világ legjobb emberéhez, akiről már az első találkozásunk után tudtam, hogy ő lesz az igazi, csodás két év vezetett addig, hogy végül megkötöttünk a házasságunkat. Azóta is minden évben megünnepeljük ketteseben ezt a napot, ez csak a miénk és jó szívvel emlékezünk vissza minden egyes pillanatára. Általában a férjem meglepetéseket szervez nekem erre a napra, mivel imát kedveskedni és meglepni. Most egy nagyon elegáns étterembe vettük az utunkat, előtte szólt, hogy hova megyünk, ezért volt időm felkészülni, női oldalamat elő véve, hogy ha egy étterembe megyünk, mit fogok felvenni és milyen ételeket, desszertet fogok megkóstolni. Mindig szeretem megnézni előre, hogy az étteremnek milyen kínálata van ételek terén.

Ez most is így történt, és mivel láttam, hogy mennyire elegáns helyre megyünk, tudtam, hogy itt az alkalom az új bőr táskám megmutatására és első alkalommal való viselésére.

Nagyon vártam már, hogy olyan alkalom jöjjön el, amikor olyan ruha lesz rajtam, amelyhez ez a szuper, elegáns bőr táska menni fog. És eljött ez az alkalom is. Amikor megrendeltem a táskát, már abban a pillanatban erre az időpontra vártam, mert ez az alkalom és a helyszín legalább annyira különleges, mint ez a bőr táska.

Erről az interneten megtalálható táskákat forgalmazó oldalról rendszeresen szoktam rendelni, mindig újra ellátogatok az oldalukra, amikor látom, hogy a szezonnak megfelelő új kínálatuk érkezett, és akkor legtöbb esetben rendelek is. Mindig kiváló minőségű és nagyon divatos kis táskákat szoktam rendelni és megkapni a futár segítségével. Általában bőr táskákat szoktam rendelni, mivel ezek időtállók, és látszik rajtuk a minőség. Fontosnak tartom, hogy a táskáim elnyűhetetlenek és nagy teherbírásúak legyenek. És ennél a remek cégnél, még nem ért semmilyen csalódás, mindig maximális minőségben kaptam meg a megrendelt bőr táskáimat.

Nem volt ez másképpen sem a mostani alkalomnál. Mindig, minden alkalommal, amikor a cég oldalára látogatok, elcsodálkozom, hogy milyen jól felépített, könnyen használható oldallal találkozom. Remekül használják a képi megjelenítést, így rögvest tudják az oldalra látogatók, hogy milyen termékeket szeretnének megnézni, kiírás és a kép segítségükre van. Így, ha csak női táskát keresnek, akkor nem kell a férfi, vagy esetleg a bőröndöket és végig görgetni, hanem rákattintanak a női táskákra, és már a termékkínálatuknál is találják magukat.

Én is így tettem tudtam, hogy valami elegáns és nagyon divatos táskát keresek. ÉS ahogy a szűrők segítségével rászűrtem a táskákra, ott kezdtem nézelődni. Amint egy megtetszett rá kattintottam, hogy a termékleírást és a képeket megnézhessem róluk.

A cégtől ez egy nagyon remek megoldás, hogy online forgalmazásnál rengeteg információt adnak meg a forgalmazott termékekről, sőt még képeket is mellékelnek, hogy a vizualitással meg tudják fogni a vásárlókat. Ezek az elemek, amelyeket a cég a vásárlóik érdekében használnak, hogy a vétel esetén gyorsabban és határozottabban tudjanak dönteni, illetve akkor is jó megoldás, hogyha még bizonytalan a vásárlójuk. Nagyon jó megoldás, hogy a képekre rá lehet nagyítani, mivel ezzel minden apró kis részlete szemügyre vehető, milyen a bőr táska cipzárja, vagy a fülei vagy éppen milyen divat varrással rendelkezik, mely feldobja a táska összképét.

Amikor én eldöntöttem, hogy ezt a táskát fogom megrendelni, amiben most készülök elmenni a férjemmel a romantikus vacsoránkra, tudtam, hogy pár napon belül, éppen erre az időpontra meg fog érkezni. Nem volt kétségem, hogy már a finom vacsorát, ezzel a gyönyörű táskával fogom eltölteni. Meg is rendeltem házhoz szállítással a táskát, mivel egy bizonyos összeghatár felett volt az értéke, ezért a kiszállítása díjtalan volt. A cég, mint már oly sok táskám esetén, azzal a plusz kedvezményével él a vásárlóik felé, hogy értékhatár feletti vásárlás esetén a kiszállítási díjtalanná válik. Nagyon nagy kedvezmény ez és szimpatikus, vásárlóbarát hozzáállás cégtől. Én minden egyes alkalommal ki tudom használni ezt a szuper lehetőséget, remélem a következő rendelésemnél is lesz még ilyen szuper kedvezmény.