Pipere Porta, a kreatív webshop

Gyerekként mindig arról ábrándoztam, hogy egy szép napon majd saját éttermem lesz, vagy legalább vezető séf leszek valami menő helyen. Sokat tüsténkedtem ugyanis édesanyám és mamáim mellett a konyhában, és felcseperedvén is szívesen kényeztetem a szeretteimet a kedvenc ételeikkel. Ugyanakkor teljesen másfelé vitt az utam, de a főzés mellett attól még étterembe járni is nagyon szeretek. Az egyik legkedvesebb számomra a mediterrán konyha, ugyanakkor a csárdákat is imádom, de utóbbit igyekszem mértékkel látogatni. Egyébként hiszem, hogy a „körítés” minden értelemben legalább olyan fontos, mint maga az étel, ezért ezt is mindig figyelem egy étteremnél.

Ha szappan alapanyag rendelésről van szó például, számomra akkor is fontos a weboldal megjelenése és a különféle apróságok, amire egy ügyfél igenis figyel – márpedig semmire nem lehet panaszom akkor, amikor a Pipere Porta online áruházából vásárlok! Ezért is gondoltam arra, hogy megosztom veletek, olvasókkal egyfajta tippként, hol kapható a szerintem legjobb minőségű és árú szappan alapanyag. Van, aki a késztermékek híve, én azonban szeretek arra időt szánni, hogy magamat és szeretteimet házi készítésű kozmetikumokkal tárazzam fel, így számomra igazi jolly joker a Pipere Porta és a tőlük való rendelés. Ha még nem hallottál róluk, érdemes a pipereporta.hu-ra kattintani, és felfedezni a kínálatot. Nem pusztán a szappan alapanyag miatt: legyen szó bármilyen kézműves kozmetikumról, a Pipere Portánál megtalálod hozzá azt, amire szükséged lesz.

Mi lehet jobb annál, mint meglepni anyukádat vagy a lánytestvéredet egy, a kedvenc illatával készült kencével?! Nálunk legalábbis mindig nagy sikert aratnak az ilyen ajándékok, azt pedig, hogy korlátok nélkül alkothatok, a Pipere Portának köszönhetem. Mivel még blog szekció is helyett kapott az oldalukon, illetve számos videós segédlet található a különböző projektekben való támogatás céljából, ezért szerintem bátrabban tudnak belevágni a kezdők is – nekem legalábbis annak idején sokat segített a pipereporta.hu oldalon található sok hasznos infó és tanács.

Ha igazán egyedi kozmetikumokat, fürdőbombát vagy házi gyertyát készítenél, irány a pipereporta.hu!