Egy amerikai étteremben falatozva kaptam a tuti tippet!

Nem olyan régen nyílt egy amerikai étterem, és mivel én alapból rajongok az amerikai dolgokért, ezért teljesen érhető módon már a nyitás napján kipróbáltam a helyet a barátaimmal.

Nem csak az amerikai ételeket, de az amerikai autókat is szeretem, így a kocsim is ilyen márkájú. Az étteremben panaszkodtam a többieknek (miközben mindenki a hamburgerével küszködött), hogy nem találok olyan autószervizt, mely vállalná egy ilyen gépnek a javítását.

A haverom aztán előállt egy tanáccsal: metaautoszerviz.hu!

Már az ott étteremben megnéztem a weboldalukat a telefonomon, és igazán tetszett, amit láttam. Mivel egy márkafüggetlen autószervizről van szó, így az én kocsim sem jelent nekik gondot. Foglaltam is időpontot náluk online, ami igazán gyors, kényelmes és egyszerű folyamatnak bizonyult.

A gond a kuplung miatt volt, legalábbis ezzel gyanúval vittem el az autót a Méta utcába. Ott kiderült, hogy igazam van, valóban a kuplung volt a problémás alkatrész.

Kiderült, hogy elállítódott benne valamit, de azt ígérték, hogy gyorsan kitudják ezt javítani, és még új alkatrészre sem lesz szükség. Nagyon jól hangzott, és amíg ők dolgoztak, addig én egy kényelmes szobában várakozhattam.

kuplung

Felhívták még valamire a figyelmem: lassan váltóolajat is cserélnem kéne, mert ha sokáig halogatom, akkor az árthat a kuplungnak. Megkértem őket, hogy ezt is oldják meg, amit ők gyorsan és precízen meg is tettek.

Az elvégzett munkájukkal azóta is tökéletesen elégedett vagyok, és már borítékolható, hogy ha a jövőben bármiféle gondom adódna majd az autómmal, akkor az automatikus választást ő fogják jelenteni a számomra. Náluk jobbat még soha nem találtam, és nem is fogok!