Hova menjünk vacsorázni?

Egy hónap múlva leszünk ötéves házasok a feleségemmel. Már elkezdtem szervezni a meglepetést. Az biztos, hogy elmegyünk egy étterembe, de még nem tudom, hogy pontosan hova. Gondolkodom, hogy egy különlegesebb hely kellene, ahol új ízeket próbálhatunk ki. Szerencsére mindketten szeretjük az izgalmakat. Igazi mexikói étteremben még nem jártunk, megnézem, hogy hol vannak ilyenek.

Készülnöm is kell erre az alkalomra, mert múltkor nagyon leszúrt a feleségem, amikor étteremben vacsoráztunk. Pedig jól viselkedtem, csak éppen ki volt egy kicsit száradva a kezem és ezt vette rossz néven. Az asztalnál valóban szem előtt volt a kezem, de rajta kívül szerintem senki sem nézegette. Persze az ő véleménye a legfontosabb. Miután hazamentünk, rögtön rendelt is nekem egy kézkrémet, a szokásos oldalról, ahonnan szokott. Innen szerzi be a szappanokat, tusfürdőket is.

Bár nem kértem, de elég részletesen mesélt a kézkrémről is, hogy az miért lesz jó nekem. Bevallom férfiasan, hogy sikerült is meggyőznie. Avokádóolajat tartalmaz, ami miatt Omega-3 zsírsavban és B-, A-, E-, C-vitaminokban is gazdag. Ezen kívül körömvirág olaj és B5 provitamin is van benne. A leghatásosabb érv mégis az volt, hogy ingyenes a házhozszállítás és a második terméktől 50% kedvezményt adnak.

Megnéztük a webáruház honlapján, hogy milyen termékek vannak még. Szappanból van például levendulás, mézes, körömvirágos, de még hévízi iszapos is. A különböző testápoló krémek is nagyon csábítóak, főleg a feleségem számára. Láttam, hogy még mosódiót is lehet rendelni. Környezetbarátabb megoldásnak tűnik, mint a mosószerek használata. Ezt azért nem az öt éves évfordulónkra fogom ajándékba venni, nehogy azt érezze, hogy nem vagyok elégedett a mosott ruhákkal. A mosódió a természetessége miatt lett nekem nagyon szimpatikus.

Szóval már meg is érkezett a kézkrémem, most odafigyelek, hogy mindennap használjam. Az ünnepi vacsorára rendbe kell szedni magam, nehogy a kezem miatt vesszen el az este varázsa. Arra is gondoltam, hogy majd a pincértől elkérem a fehér kesztyűjét, de nem biztos, hogy ezt a feleségem jó néven venné. Az őszi hűvösebb időben amúgy is könnyebben kiszárad a kezem, most tényleg jól jön egy kis plusz hidratálás.

Valószínűleg tényleg mexikói étterembe megyünk, csak asztalt kell még foglalnom. A meglepetés még nem tudom, hogy mi legyen. A kozmetikai szereknek mindig nagyon örül, de most egyedibb dolgot szeretnék.