Nincs étterem takarítás nélkül

Láttatok már olyan éttermet, ami nem volt takarítva? Na, mert én igen. Úgy kellett a döbbenettől leesett államat a földről felkapargatni. Ki gondolta volna, hogy egy saját vendéglő megnyitása ennyire sok munkával jár.

Egy olyan helyet vettem meg a városban, amely nagyon régen a legszebb étteremként volt fenntartva. Most egy poros, szemetes üzlethelyiség előtt állok. Gyanítom jó egy évtizede nem lépett be ide senki. Egy ujjnyi port le tudtam volna húzni az ablakokról. Ki se láttam a sétálóutcára. Elképesztő, hogy egy ilyen neves épületet hagytak elpusztulni.

De nem volt időm az elkeseredésre, hiszen a saját éttermem várta, hogy megnyissam kapuit és becsalogassam a gasztrokultúrára éhes embereket.

Az első dolgom az volt, hogy elhozzam a sokoldalú vízszívómat, amelyet még a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/vizszivo oldalról rendeltem. A TASKI vacumat 44-el kezdtem a takarítást. Azért esett erre a választásom, mert ezt gépet úgy tervezték, hogy megfeleljen azoknak a követelményeknek, melyeket az univerzális, azaz száraz és vizes működésű vízszívógépekkel szemben támasztanak. Ráadásul a rozsdamentes tartályának köszönhetően szinte minden területen megállja a helyét. Valójában ez egy nagyméretű nedves és száraz porszívó. A legjobb ismérve a fixomat szívófej és a dupla szívómotoros rendszer, melyek a hatékony vízfelvételért és foltmentes száradásért felelnek. A különlegesen kifejlesztett szűrőrendszerével kétszeres védelmet nyújt a motor számára és megnöveli a gép élettartamát.

Ha megnézzük jobban a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/vizszivo részleget, akkor láthatjuk, hogy választhattam volna a TASKI vacumat 12-öt vagy a TASKI vacumat 22-öt. A Greenway Magyarország Kft. weboldalán a műszaki adatok mellett ezekhez is széles leírást olvashatunk. Például azt, hogy az előbb felsorolt modelleknél a speciális tartozékok még jobban növelik a munka hatósugarát. Arról nem is beszélve, hogy ha együtt alkalmaznánk a TASKI egytárcsás gépekkel, a TASKI tisztítószerekkel, akkor még hatékonyabb és alaposabb munkát végezhetnénk. Az öt görgő kerék pedig a stabilitást és a könnyű mozgathatóságot biztosítja.

Külön ki kell emelni, hogy a piszkos víz egyszerűen kiönthető a kényelmes fogantyúk segítségével. A nagy szívóerejüknek köszönhetően a TASKI vacumatok kitűnően tisztítják a különféle padlóburkolatokat is. A TASKI vertica segítségével még ablakot, csempét és egyéb függőleges felületeket is cseppmentesen tudunk tisztítani.

Ahol a higiénia fókuszban van, ott bevetésre készen áll a TASKI vacumat. Megbízhatósága által professzionális felhasználók kiváló társa lehet.