Magyarország természeti kincsei – a környezetvédelem fontossága

Magyarországon rengeteg természeti kincs található. Nekem elsőre mindig azok ugranak be, ahol már túráztam, ilyen a gyönyörű Zemplén a magas és kecses fáival, a Bakony dermesztő téli tájai, a Pilis titkos erdői. Ha egy valami nagyon hiányozna az országból akkor az a természet lenne, amiben annyit barangoltam. Éppen ezért gondolom, hogy fontos lenne, hogy a politika nagyobb figyelmet fordítson a környezetvédelemre. Persze mi is tehetünk a saját életünkben.

A napelem felhasználása például szuper lehetőség. Egy olyan hosszútávú befektetés, ami idővel megtérül és jót teszünk vele. Az 5 kw napelemes rendszer ár és minőség mutatója nagyon jó, ezért ajánlom azoknak, akik terveznek napelemet telepíteni. Ez a berendezés már 2 és három millió forintért elérhető.

A napelemrendszer.info oldalán segítenek a számunkra legmegfelelőbb rendszer kiválasztásában. Lehetőség van személyes vagy telefonos konzultációra egyaránt. Ezután a cég szakemberei megnézik a kiválasztott ingatlant. Felmérik, hogy az adott ház alkalmas -e arra, hogy napelemet telepítsenek rá. A legjobb megoldás két ferde tetőre telepíteni, 35-40 fok körüli dőlésszöggel. A nehéz napelemeket egy tartószerkezet tartja majd a helyén tartani. A síktetős háznál a tartószerkezet arra is jó, hogy kialakítsák az ideális dőlésszöget. Praktikus, hogyha széles a tető és nincsen árnyékolva, hiszen a napsütéses órákat így lehet jól hasznosítani.

Az 5 kw napelemes rendszer áráért remek minőséget kapunk, egy vagy három fázisú, Sharp típusú monokristályos, félcellás napelem modulokat, UV védelemmel és saválló acélszerekezettel felszerelve. Ha döntöttünk, hogy szeretnénk a házunkra napelemet, akkor a napelemrendszer.info csapata körülbelül 2 hónap alatt képes felszerelni nekünk a választott rendszert. Így hamar részesülhetünk a napelemrendszer előnyeiből, elkezdhetjük a zöldebb életet.