Bíró László Józseftől egészen a tintapatronokig

Fontosnak tartom, hogy megismerjük hazánkat, így minden hétvégén egy újabb vár felé vesszük utunkat, így járva körbe gyönyörű hazánkat.

Út közben pedig jeles történelmi eseményekről beszélgetünk, ezzel is tanítva egymást.

Mikor legutóbb Csókakőre mentünk híres hazai feltalálókról, tudósokról beszélgettünk, mivel úgy vélem, nem csak a tragédiákból áll a magyar történelem. Rengeteg dolog és híres ember van amikre és akikre büszkék lehetünk. Nem maradhatott ki a büszkeségeink felsorolásból Rubik Ernő, Neumann János, Dulovits Jenő, de Szent-Györgyi Albert sem.

Viszont amikor Bíró László Józsefhez érkeztünk feleségem nem azt vágta rá, hogy a golyóstoll feltalálója, hanem meglepő módon egy sokkal jelenkoribb dolgot: HP tintapatron.

Ha nem lettem volna észnél, biztos satufékezem meglepettségemben, de inkább csak kérdően pillantottam rá, hogy ez meg hogy jött neki. Ő már nem viszonozta a tekintetemet, mert a telefonját nyomkodta.

-Te mit csinálsz? És hogy jön ide a tintapatron?

-Jajj, egész héten elfelejtettem rendelni és kifogyott a nyomtatóból. – világosított fel, majd folytatta.

-Már múltkor is a nyomtatoalkatresz.hu-ról rendeltem a patronokat, mivel kedvező áron lehet tőlük beszerezni a színes és fekete verziót is plusz a kiszállítás is szupergyors. Bár én most lemaradtam a hétköznap délig történő rendelésről, mert abban az esetben 1-2 munkanapon belül már meg is érkezik. Mindegy. Majd jövő héten valamikor meghozza a futár. És micsoda szerencse! Ingyenes szállítást vállalnak minden termékükre! Még egy megadott limitet sem kell elérniük a megrendelt termékeknek. Viszont, ha hármat rendelek akkor mennyiségi kedvezményt is adnak. Igaz már kettő darab vásárlása esetén is jár, de hát úgyis hamar kifogy, amennyit nyomtatunk. Meg össze is vonható, tehát, hogy értsd, nem szükséges 3 darab fekete patront rendelnem, hanem vásárolhatók színeset is, úgy is élni fog a kedvezmény.

Pont van is raktáron az a fajta HP tintapatron, amire nekünk van szükségünk. Ezt a kis zöld pipából tudom, ami a termék listázásánál található. Akkor marad az 1-2 napos munkanapon belül történő szállítás. Mondjuk a ciánkék pipa sem szörnyűség, mert akkor maximum 4 nap alatt kézbesítik.

Fotópapír nem fog kelleni? Mert azt is tudok rendelni. Nekünk tintasugaras kell, úgy tudom, és 3 opció is választhatunk: Epson, HP és egy harmadik márka.

A munkahelyemre is mindig tőlük rendel a beszerzési osztály, mivel rengeteg féle tonert forgalmaznak. Több, mint 10 márka közül lehet választani. De a tintapatronok széles skálája is megtalálható náluk. És ezekkel mg nincs vége! Ugyanis, egyéb lézerkellékeket, úgy, mint dob, fixáló vagy transzfer is rendelhető vagy festékszalagok és filmek.

Ha meg valamiben nem vagyunk biztosak az ügyfélszolgálat segít. Minden hétköznap elérhetőek és állnak rendelkezésre, ha elakadnánk a rendeléssel.

Az itthoni rendelésnél még nem fordult ilyen elő, de a munkahelyi dolgok miatt tudom, hogy garanciát is vállalnak a termékeikre. Az eredeti kellékanyagokra a gyártó által meghatározott időkeret szerint járnak el, de utángyártott termékek vásárlása esetén sem kell megriadni, mert ott is 1 éven belül lehet élni a garancia által nyújtott lehetőségekkel. 

Fecsegek itt össze-vissza. Gyorsan megrendelem.

Nézd! Itt a kosárban látszódik is egyből mennyit spóroltunk a 3 db HP tintapatron együttes megrendelésével.

Otthonra rendeljem a csomagot vagy inkább csomagponton vegyük át? Legyen az otthoni átvétel. El is felejtettem, hogy ezek közül is lehet választani. 

És hogyan fizessük? Utánvéttel, előre utalással, átutalással, készpénzzel, bankkártyával vagy Barionnal? Kipróbáljuk a Bariont?

-Persze. 

-Szuper, kész is vagyunk. Majd küldenek SMS-t a csomag pontos kézbesítési idejéről. Óóó! Már itt is vagyunk?

-Igen, úgyhogy nagyon hasznosan töltöttük az utat. Köszi a tippet, majd mesélek én is a kollégáimnak a nyomtatoalkatresz.hu-ról. Bíró László József meg hazafelé csatlakozik hozzánk. Most pedig nézzük meg a várat!