Az optimális energiatanúsítvány ára itt kezdődik

Azt mondják, hogy mi, magyarok mindenben csak a rosszat vagyunk képesek meglátni, pedig ez önmagában nem igaz így szerintem. Én legalábbis mindennek igyekszem a pozitív oldalát megfogni, és a nehezebb szituációkban is igyekszem több megoldási lehetőséget találni. Így aztán amikor eladni készültem szeretett ingatlanomat, és energiatanúsítványra volt szükségem, akkor sem estem kétségbe. Nekiláttam a kutatómunkának az interneten, és olyan cégeket is megnéztem magamnak, amelyeket az ismerőseim ajánlottak. Így kerültem kapcsolatba az e-tanusitas.eu oldallal is, akikkel aztán a projektet lebonyolítottam.

Azt persze le kell szögezni, hogy egy lakás energetikai tanúsítása bizony pénzbe kerül – de mennyi is az energiatanúsítvány ára? Erre a kérdésre nagy valószínűséggel cégenként más és más válasz adható. Én az e-tanusitas.eu-val kapcsolatos tapasztalataimat tudom most megosztani veletek. Az ártáblázatuk nagyon kiszámítható, ez ugyanis publikusan elérhető az oldalukon. Az én 45 négyzetméteres, budapesti ingatlanomra például kerekítve 15.000 Ft volt az energiatanúsítvány ára. Persze ehhez még jöhetnek egyéb kiadások, az e-tanusitas.eu azonban mindenről korrekten tájékoztatja az ügyfelet előzetesen. Így például vidéki helyszín esetén számítani lehet kiszállási díjra is, amennyiben az ingatlan nehezen megközelíthető helyen, egy nagyvárostól messze található. Az e-tanusitas.eu csapata ugyanakkor előzetesen, korrektül kiszámolva tájékoztat erről a plusz költségről, így az ügyfél mérlegelni tudja, hogy tovább szeretne-e haladni a folyamattal.

Amikor pedig már az effektív tanúsítvány kiállítására kerül a sor, a csapat 24 órán belül képes küldeni az eredményt. Ez benne van az energiatanúsítvány árában, így ezért semmilyen felárat nem számolnak fel! Szerintem nem sok más cég tudja velük e tekintetben felvenni a versenyt, ezért jó szívvel ajánlom mindannyiótok figyelmébe őket.