A tökéletes fellépő ruha

Az én sulimban nagyon komoly színjátszókör működik. Minden második hónapban előadunk egy darabot, illetve minden nemzeti ünnepeken is mi adunk műsort. A 2021-es március 15-ei ünnepséget én nyertem meg, és akármennyi tűnik korainak már most elkezdtem gondolkodni rajta. Mivel nagyon sok jó énekes van a csapatunkban ezért szeretném egy kicsit Pilvakeresre venni a figurát, aki pedig tudja miről beszélek, az gondolhatja, hogy ez bizony nagyot tud ütni, ha jól össze van rakva.

póló nyomás

Szóval nem egy hagyományos előadást szerettem volna, így a klasszikus ünneplős szerkót is nyomban elvetettem, valami sokkal lazább öltözékbe akartam bújtatni a szereplőket. Találtam is a neten egy oldalt, ahol a póló nyomás a fő profil. Ennek az oldalnak a neve lolmarkt.hu és mindenkinek szívből ajánlom, mert nagyon jó cuccokkal lehet itt találkozni. Én szinte rögtön megtaláltam, amit kerestem, ugyanis a millió egy kategória között megtaláltam a „magyaros” kategóriát, ahol vannak olyan sima fehér pólók, amire egy kokárda van rányomva a szíved fölé. Ahogy megláttam, tudtam, hogy nem is kell tovább keresgélnem, ez lesz a tökéletes.

Szerencsére volt külön női és férfi szabás is, csak azzal kell majd vigyázni a rendelésnél, hogy a lolmarkt.hu-nál a méretezés kicsit eltér az általában megszokottól. A női pólók valamivel kisebbek, tehát nincs is XS-es méret, csak S-es, a férfi méretek pedig valamivel nagyobbak. De nem feltétlenül aggódóm, nyilván majd szépen átbogarássza mindenki a mérettáblázatot, ahol minden szépen és érthetően le van írva és, ha valaki még mindig nem biztos a dolgában, akkor kérhet méretbiztosítást mindössze 190 forintért. Ez azért tök jó, mert így ingyen kicserélik neked a pólót, ha nem jó méretet választottál, a kiszállítástól számított 14 napon belül. Amúgy a méretbiztosítás nélkül is kicserélik, csak akkor ki kell fizetni az 1980 forintos szállítási költséget. Na most szerintem nagyon csekély összeg az a 190 forint, szóval én biztos, hogy fogom kérni.

Persze még nem most fogom megrendelni őket, március eléggé messze van (meg nagyon remélem, hogy meg lehet majd tartani), de még az is lehet, hogy majd személyesen megyek be hozzájuk, ugyanis az ország 12 pontján van boltjuk, egy pedig pont itt Nyíregyházán. Hogy erről eddig én miért nem tudtam?! Szóval igen. Nem csak online lehet tőlük rendelni, hanem személyesen is lecsekkolhatod a póló nyomás szentélyét.